X

Nieuwe locatie in de Hoeksche Waard

Vanaf 1 september 2022 ben je ook welkom op onze locatie in LEIN Vrouwencentrum aan de Maseratilaan 6 in Oud-Beijerland. Hier werken bijna 30 zorgverleners – van sportdiëtist tot verloskundige – die er in wisselende samenstelling hun patiënten kunnen ontvangen.

Door zoveel verschillende disciplines onder een dak te plaatsen, komt verbinding tot stand en wordt kennis gedeeld. Er worden taboes doorbroken die er kunnen zijn rond een miskraam, de overgang en seksualiteit in het algemeen. Ook heeft elke vrouw in deze verschillende levensfasen een andere voedingsbehoefte.

De diëtisten van NutriFit hebben veel praktische tips en kennis over deze fasen in het vrouwenleven, waarin de hormonen een grote impact hebben op het welbevinden van de vrouw.

Met een vrouwenlichaam gebeuren hormonaal meer ingrijpende dingen dan met een mannenlichaam. Denk aan een bevalling, of de overgang, maar ook de klachten rondom menstruatie. Met een voedingsadvies op maat, kun je veel van de klachten verhelpen. Zie het Vrouwencentrum als een cadeau voor een vrouw.